Peet 's got wheels!!!!

Blijf op de hoogte en volg Petra

27 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

Hoi hoi!!!
Hier is nog steeds alles hardstikke goed!! De 'intro' zeg maar is voorbij, maar we zijn met de hele groep in een ander hostel gaan zitten, waarook Paul (1 v/d begeleiders) zit, want het is echt een heel mooi hostel.
Introdagen waren erg leuk: we zijn met de boot naar een strand geweest, de blue mountains en zowat elke avond wezen stappen. Vandaar dat de hele groep nu of verkouden of ziek is ;) Gelukkig hoor ik bij de eerste groep, maar ja, ik oefen regelmatig.. :P

Check de foto's (1,2,3) voor de blue mountains. Het is 100 km buiten Sydney en echt super leuk!! We zijn daar met een bus heen gegaan, helaas regende het maar we hebben nog wel een stukje kunnen lopen.
Ook waren daar wilde kangaroes etc, dus dat was wel heel leuk!!

Gisteren heb ik samen met Paul een auto gekocht!!!! :D Het is een holden commodore (4,5), australisch merk, en (dit moest ik van Paul erbij zetten) het is een 3.8l V6. Is dit soms een mannencode ofzo?? Want ik kom geeneen vrouw tegen die snapt wat dat betekent.. Anyway, maandag haal ik em op en dan vertrek ik uit Sydney!!

dus Adios en no worries,

Peet

• 27 Juli 2006 - 10:17

Jer:

oi Petra,

alles kits?? nou, zo te zien gaat alles naar wens!!! das goe!! hier is alles nog hetzelfde en een beetje saai!;) groetjes,

jer

• 27 Juli 2006 - 20:53

Saskia:

Dit klinkt allemaal veel belovend voor de komende tijden.....
    Hier nog steeds hartje zomer en druk aan het oefenen voor de komende open toernooien.... to be continued...

• 28 Juli 2006 - 11:31

Rob:

Hoi Petra,

Mooie auto heb je gekocht, met een flink motorvermogen, maar dat zal je wel nodig hebben met die grote afstanden daar. Hier in Nederland is het nog steeds warm en af en toe geniet ik dan van een van de biertjes uit jullie kado. Ze hebben me inmiddels ingetaped en ik kan weer wat op mijn been steunen dus we gaan voorruit. Wij gaan er nu even twee weekjes tussenuit naar de camping. Ben wel benieuwd na die twee weken waar je dan allemaal bent geweest en wat voor mooie dingen je dan weer hebt gezien. Hou je haaks en de groeten.

Rob en Simone

• 29 Juli 2006 - 09:05

Sabine En Robert:

Hoi Petra,

Goed om te horen dat je zo ontzettend veel plezier hebt EN en geweldig goed auto hebt gekocht :-)
    Hier is het nog steeds heel erg warm en we wachten op de afkoeling...

Enjoy! Enjoy! Enjoy! en we hopen snel weer iets van je te horen!!

Liefs,
    Sabine en Robert met twee kusjes van Femke en Emma

• 30 Juli 2006 - 12:09

Marijke:

Hoe is het Peet? Hoe voelt het nou om met je eigen auto door de outback te crossen? Het lijkt me heerlijk! Heb je niet een foto van je auto, dan snap ik tenminste wat voor een het is... want een holden commodore 3.8l V6 zegt mij nou toch helemaal niks! Maar ja, ik ben dan ook een vrouw en snap niets van 'mannencode' :-) Hopelijk dat jouw auto straks niet opeens weigert te starten zoals mijn oude hoerenmobiel gisteren deed!! De ANWB-man heeft het ding weer aan de praat gekregen, al had hij geen idee hoe... (ja, door met mijn neus tegen zijn achterbumper aan te deuken...) Dat belooft dus nog wat voor de toekomst met mijn Escort... Heel veel plezier met je auto. Super dat de tijd in Sydney zo heerlijk was en maar goed dat jij een getrainde drinker bent, ;-) Geen gekke dingen doen he, haha! Geniet ervan!
    Liefs, Marijke

• 30 Juli 2006 - 12:11

Marijke:

Haha, en dan kijk ik even verder dan mijn neus lang is, en zie ik jou naast een blauwe auto! Mooie wagen!

• 31 Juli 2006 - 11:24

Tessa:

He Petra,
    Mijn vakantie zit er inmiddels weer op. Wees maar blij dat jou vakantie heeeeeel erg lang duurt. Geniet er van en ik hou de site in de gaten.

Doeg,
    Tessa

• 31 Juli 2006 - 12:11

Ineke Rietveld:

Geniet maar Petra, bevalt de auto goed?, het is een 3.8 liter motor,V6.
    Zware motor in deze auto, doe maar voorzichtig, De foto's zijn prachtig.
    Dikke zoen.

• 01 Augustus 2006 - 09:29

Joyce Bakker:

Hee Petra,
    wat leuk om te zien dat je het zo naar je zin hebt! Het is toch best spannend allemaal, maar zo te horen heb je je plekje wel gevonden :-) Have fun daar en ik volg je via je site. Groetjes, Joyce

• 01 Augustus 2006 - 19:46

Prik:

Hi Peet, tuft ie lekker je vip 6???HiHi dat je in een week tijd al een accent hebt opgebouwd, das knap. kwartje viel...langzaam met pret. Dikke knuf Prik