Western' Peet
Blijf op de hoogte en volg Petra
01 November 2006 | Australië, Broome
ik dacht, het wordt weer eens tijd voor een berichtje. Deze keer met fotos, vorige keer ging er iets fout.
Ik ben op dit moment in Broome, das aan de westkust van Australie. Zoals jullie weten, ben ik aangekomen in Darwin. Ik heb daar toch nog een tour gedaan. Die ging naar Litchfield national park, katherine gorge en kakadu national park. Dat was echt geweldig. We waren met een groep van 7 mensen + tourguide en we hebben er vier dagen over gedaan.
De eerste dag zijn we naar Litchfield gegaan. Daar hebben we alle watervallen gezien, zijn in alle rockpools gesprongen om af te koelen. S'-avonds lekker gekampeerd, en onder de sterren geslapen.
De volgende dag hebben we een halve dag gekanoed in Katherine Gorge. Was echt grappig, op de terugweg zwom er een krokodil een paar meter van mijn kano!!! Geen zorgen hoor, het was een freshwater krokodil, dat zijn de vegetarische.. ;) :D
En daarna naar Kakadu!!!! Dat park is net zo groot als Zwitserland, dus behoorlijk groot. Hier hebben we wederom allerlei rockpools bezocht (en gezwommen) en als hoogtepunt Twin Falls en Jim Jim Falls (helaas alleen Jim Jim, en geen Falls, te weinig water). Daarna hebben we nog aboriginal rockart gezien, en hebben we een krokodillentour gedaan. Het was echt geweldig.
Daarna ben ik dus vertrokken richting Broome, waar ik nu ben. Ik dacht, het is hier vast koeler als in Darwin,.. dus niet. Het is hier een heerlijke 35 graden, en het wordt warmer. Ik wordt ook regelmatig uitgelachen als ik uitleg hoe een hittegolf in Nederland eruit ziet! :D
Ik ben nu even aan het werk in een bar. Broome zelf is niet zo super boeiend, en ja, uitgaan is ook erg belangrijk (:D). Dus, dat doe ik nu elke avond, en ik wordt er nog voor betaald ook!!! Das wel een hele goede combi vind ik zelf.
As zondag vertrek ik uit Broome, en ga naar de westkust. Maar ik meld me dan wel weer.
Geniet van de foto's, en no worries!!!
xx Peet
PS: Marijk en San, tnx voor de muziek!!!
01 November 2006 - 08:44
Marijke:
Hey Peet! Wat nou hittegolf in Nederland? Het stormt en de blaadjes vallen van de bomen :-(
Vond je die (vegetarische) krokodil niet onwijs eng?? Lijkt me creepy zo'n beest vlakbij je kano. Ik stond vrijdag tijdens een Junglefeest oog in oog met een heeele grote wurgslang en toen kort daarna een nog grotere wurgslang. Getsie wat was dat eng. Nu heb ik geloof ik bij deze officieel meer slangen gezien dan jij sinds je in Australie zit.. Mmm en jij zit nog wel in slangenland... Wat klopt hier niet?
Have fun Peet! Ben benieuwd naar de westkust!
=x= Marijke en Bram -
01 November 2006 - 12:30
Wimke:
Hoi Petra,
Je blijft toch wel tot de Staircase to the moon?
Dat is echt de moeite waard hoor! Ik hoef het je vast niet uit te leggen want het is dé atractie van Broem broem. Geniet van de zonsondergangen want dat kan alleen maar in West Australie!
Groetjes!
01 November 2006 - 19:34
Ineke:
Petra,
De foto's zijn prachtig, ik vind het geweldig dat je zo geniet.
Kus Ineke -
01 November 2006 - 22:06
Mouchette:
Hoi Petra!!
Echt superleuk al die berichtjes van je te lezen!! En wat een mooie foto's!!Echt een unieke ervaring, haha en ben jaloers!! Geniet ervan he!!
Dikke kus Mouchette -
02 November 2006 - 14:27
Robert:
Wat een paar prachtige foto's. Wat een prachtige natuur. Fijn dat je zo geniet en dat je het deelt met ons. Hoe bevalt het werken in een bar?
02 November 2006 - 18:36
Rob En Simone:
Hoi Petra,
Wij en de kids genieten van je reisverhalen en de foto's. We kijken er elke keer weer naar uit. Je bent echt met een super toer bezig. Echt genieten hoor. Bij de atletiek beginnen we nu met het winterseizoen en Marillion heeft zat haar 1e cross weer, dus wij ploeteren wel door de modder terwijl onder de hete zon zit. Peet geniet lekker van alles en tot horens. -
05 November 2006 - 16:09
Michelle En Andre:
Hoi lieve Peet,
Wat een geweldige foto's! Kunnen we ook een heel klein beetje meegenieten.
Fijn dat het nog steeds zo goed met je gaat! Hopelijk mag je daar nog wel achter de bar drinken, hier in NL gaan ze het verbieden!
Met ons ook alles ok, bijna klaar met afstuderen en net het huisje weer aan kant dus zo aan de borrel!
Heel veel fun en liefs,
Michelle en Andre