Peet@ byron bay
Blijf op de hoogte en volg Petra
04 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam
Ondertussen zit in Byron bay!! Das net onder brisbane. HEt is bekend vanwege het surfen, en dat is precies wat ik hier wil gaan leren!! Dus als het goed is sta ik over 2 dagen op een surfboard!!
Maar goed: ondertussen is er al een hoop gebeurt,
Ik heb walvissen gezien!! We zijn wezen whale watchen in Sydney, en daar hebben we ze gezien! Het is nml paringstijd voor alle walvissen, dus ze zijn richting noorden aan het zwemmen. (zie foto's). Ze waren echt super mooi!!
Verder ben ik met nog 3 anderen omhoog gereden (Marcel, Iris en Karin). We hebben de laatste paar dagen nogal veel in de auto gezeten, maar wel leuke dingen meegemaakt.
Gisteren hebben we overnacht in Alstonville, klein dorpje met 2000 inwoners. De campingeigenaar bleek ook de burgemeester te zijn (zie foto: vent in de gele jas). Hij ging er gelijk vandoor, en toen kwam ie terug met 2 Nederlanders van 83 jaar, die al jaren in dat stadje woonden! dus wij moesten mee op de thee en mee naar de dochter etc.. echt heel leuk! Helaas was de dochter er niet, maar toen hebben die 2 haar sinaasappelbomen voor ons beroofd zodat we voldoende fruit hebben :D haha, was wel grappig.
Nu zit ik dus in Byron bay en hopelijk duurt het niet te lang voordat ik op een surfboard kan staan.
x Peet
PS: bedantk voor alle reacties!! heel erg leuk om allemaal te lezen
04 Augustus 2006 - 09:42
Sonja:
Hey Petra,
Leuk verhaal :) Ik ben aan het werken, ehh nou nu even niet dus haha en jouw belevenissen lezen met een kop koffie is een perfecte pauze! En wow wat een mooie foto's van die walvissen, was diep onder de indruk. Succes met surfen, dat je het maar snel onder de knie mag krijgen (nx breken he;))! Tot je volgende berichtje..
XSonja -
04 Augustus 2006 - 19:47
Nathalie:
Ha Petra!
Supercool al die verhalen! Je bed ziet er ook nog best comfortabel uit trouwens... ;) Wat een ervaring om die walvissen van zo dichtbij te zien joh! Fijn weekend en ik hou je in de gaten ;)
xxx Nathalie
05 Augustus 2006 - 16:59
Gitte:
hoi peet, wat leuk dat het zo leuk ıs daar! ık zıt nog ın turkıje, beetje warm... ık ga je snel maılen! lıefs -
06 Augustus 2006 - 07:07
Jan Den Hartog:
Peet,
Grandioos dat je walvissen hebt gezien zeg!
Ik ben net terug van vakantie en ben gelijk even gaan kijken waar je zit.Heel veel groetjes,
Alie en Jan
06 Augustus 2006 - 08:28
Jer:
zo wat een leuke foto`s!!! en geniet er maar van, want hier in NL is het niet zo spectaculair allemaal. nou, als je kan surfen moet je het mij ook maar een keer leren want dat ik ook altijd mijn droom geweest.
het allerbeste en nog hele fijne dagen.
dikke kus jer -
06 Augustus 2006 - 22:38
Nanda:
He Peet,
Gaaf wat je tot nu toe allemaal al gedaan en gezien hebt zeg. Super leuk om te lezen!! Beleef het zo stiekum weer opnieuw, ben echt onwijs jalours :-)
Veel succes en plezier met surfen, t is echt lastig maar onwijs lachen. Een tip, trek een (oud) T-shirt aan. Ze willen nog wel eens wax en zand op die plank doen om er makkelijker op te kunnen staan. Kan je zeggen dat het er zeker de eerste dag niet makkelijker van wordt, je houdt er alleen een pijnlijke buik aan over :-(
Veel plezier en tot snel! -
07 Augustus 2006 - 15:00
Michelle:
Hé die Peet!
Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt en dat alles goed is gegaan!
Ik ben vandaag hard aan de slag gegaan voor de DIAS, wel weer even wennen na 3 weken zon, zwemmen, lezen, slapen en André! We hebben een supervakantie gehad en gaan er nu weer tegen aan.
Heel veel plezier en succes met surfen, lukt je zeker!
Liefs,
Michelle -
07 Augustus 2006 - 18:34
Dien En Arie En Makker:
we hebben je foto's gezien ook van de auto kijk er mee uit want hij lijkt mij gammel want ondanks alles veel plezier knuffel van makker en 2 poten van arie en dien ( pep pep ) -
10 Augustus 2006 - 14:58
Helen:
heej Petra!
wat leuk om al je verhalen te lezen!
lijkt me echt super daar!
en dan dat surfen!:D woow! ik hoop dat het een beetje lukte en anders; keep on trying;)
nou, nog heel veel plezier daar.. en ik blijf je verhalen zeker lezen!
xjes, Helen -
11 Augustus 2006 - 14:01
Ad Verhoeff:
Hoy petra
Leuk om iets te zien van wat je daar beleefd. Het is weer eens wat anders dan trainen bij Avantri.Veel plezier met het surfen Groeten Ad -
11 Augustus 2006 - 15:11
Kees En Ria:
Hoi Petra, erg leuk om je verhalen te lezen en de bijbehorende foto's te kijken.Volgens ons geniet je al met volle teugen en hou je het daar voorlopig wel vol.Afgelopen weekend waren we in Oostenrijk bij "Mutti" en hebben daar volop genoten van alles (behalve het weer)!Was heel erg gezellig en de apfelstrudel van Irmgard was heerlijk. Heel veel plezier nog en we blijven je natuurlijk volgen. -
15 Augustus 2006 - 17:22
Saskia:
Ha die Peet,
Tja wat zal ik zeggen... word wel jaloers. Ik wil ook naar Australie!!
Zal je belevenissen met plezier lezen.
Saskia -
22 Augustus 2006 - 13:34
Prik:
hai peet.WALVISSEN?????
whauw, maar is técht waar???snik zie helaas geen fotos!!Volgens de indianen: zul je waarschijnlijk nooit meer dezelfde zijn wanneer je walvis ziet want van NU af aan zul je je eigen oorsprong/uniekheid vinden!!!Das mooi want daar ben je zo te lezen lekker mee bezig.Met prik en \"dikke\"knuf